AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık kristal görmek

Kahve falında kırık kristal görmek

Kahve falında kırık kristal görmek kafasının sakinleşeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine işarettir.

Kahve falında kırık kristal gördüyseniz:

  • Kafanızda çeşitli fikirler olabilir.

Kahve falında kırık kristal görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına inanılır.

Kahve falında kristal vazo görmek kimden akıl soracağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında kar kristali görmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, elinin dara düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kristal görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kristal taş görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kristal tabak görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kristal boncuk görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil kristal görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir