AnaSayfa / Genel / Kahve falında asılı gelinlik görmek

Kahve falında asılı gelinlik görmek

Kahve falında asılı gelinlik görmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asılı gelinlik gördüyseniz:

  • Davetler, organizasyonlar, ziyaretler çoğalabilir.

Kahve falında duvarda asılı gelinlik görmek çok sıkıntı çekeceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asılı gelinlik görmek bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında tavanda asılı kalmak dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına yorulur.

Kahve falında uçurumun kenarında asılı kalmak zor bir durumun üstesinden gelineceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyü asılı görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine inanılır.

Kahve falında duvarda asılı kuran görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asılı çorap görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalettir.

Kahve falında ağaçta asılı kalmak üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir