AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü asılı görmek

Kahve falında ölüyü asılı görmek

Kahve falında ölüyü asılı görmek maddi açıdan ferahlamaya, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü asılı gördüyseniz:

  • Daha diplomatik olmakta fayda var.

Kahve falında ölüyü asılı görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında asılı beyaz çamaşır görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asılı insan görmek hidayete ereceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına yorulur.

Kahve falında yüksek yerde asılı kalmak iş hayatında rahat edileceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına inanılır.

Kahve falında kardeşini asılı görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında ipe asılı havlu görmek kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya delalettir.

Kahve falında birini ipte asılı görmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına işaret eder.

Kahve falında birini asılırken görmek maddi kayba uğrayacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir