AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda asılı kuran görmek

Kahve falında duvarda asılı kuran görmek

Kahve falında duvarda asılı kuran görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında duvarda asılı kuran gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli bölümlerini yeniden şekillendirmeniz gerekebilir.

Kahve falında duvarda asılı kuranı kerim görmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına işarettir.

Kahve falında duvarda asılı kuran görmek İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, gücünün, kudretinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvarda asılı kalmak yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında duvarda asılı gelinlik görmek yeni yollara girileceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara asılı halı görmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına delalet eder.

Kahve falında duvarda asılı halı görmek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvara asılı fotoğraf görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında duvarda asılı fotoğraf görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir