AnaSayfa / Genel / Kahve falında asılı çorap görmek

Kahve falında asılı çorap görmek

Kahve falında asılı çorap görmek eğlenceli günler geçireceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında asılı çorap gördüyseniz:

  • Maddi ya da yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konularda beklenmedik kişilerden gelen teklif ya da önerilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında asılmış çorap görmek iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asılı çorap görmek strese gireceğine, gergin olacağına, ayaklandıracağına yorulur.

Kahve falında ipe asılı çamaşır görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına işaret eder.

Kahve falında ipte asılı adam görmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Kahve falında duvarda asılı gelinlik görmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, güzel günlerin kapıda olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asılı beyaz çamaşır görmek hem eğleneceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine alamet eder.

Kahve falında temiz asılı çamaşır görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asılı elbise görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir