AnaSayfa / Genel / Kahve falında köyüne gitmek

Kahve falında köyüne gitmek

Kahve falında köyüne gitmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, insanlar tarafından sevileceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine inanılır.

Kahve falında köyüne gitmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise bazı olumsuzluklarla karşılaşmanız mümkün.

Kahve falında köye gidememek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında başka bir köye gitmek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köye gitmek sosyal çevrenin değiştirileceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine delalet eder.

Kahve falında bilmediği bir köye gitmek yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine işarettir.

Kahve falında bir köye gitmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köyüne gitmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, yanlış seçimler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında köy evine gitmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, elindekileri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin köyüne gitmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir