AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir köye gitmek

Kahve falında başka bir köye gitmek

Kahve falında başka bir köye gitmek sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir köye gitmek gördüyseniz:

  • Kötü alışkanlıklarınızı veya boşa harcanan zaman ya da para anlamına gelen işlerinizi bir kenara bırakın.

Kahve falında başka bir köye gitmek iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında başka köye gitmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köyüne gitmek arabasını ve toprağının olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında bilmediği bir köye gitmek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında doğduğu köye gitmek gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine delalettir.

Kahve falında yürüyerek köye gitmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köye gelin gitmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalettir.

Kahve falında köy gitmek olayın ağız münakaşasına varacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir