AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin köyüne gitmek

Kahve falında annenin köyüne gitmek

Kahve falında annenin köyüne gitmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sıkıntılar son bulacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında annenin köyüne gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizinle aynı şeyleri yapmak istemiyorlarsa, planlarınızı yalnız uygulayabilecek şekilde yapmalısınız.

Kahve falında annenin köyüne gitmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında köy gitmek onların başarıları ile gururlanacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında köy evine gitmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında köye gidememek hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilmediği bir köye gitmek projelerinin engellenmeye çalışılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına delalet eder.

Kahve falında kendi köyüne gitmek ticaretin önünün açılacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine işarettir.

Kahve falında otobüsle köye gitmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında köye gideceğini görmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir