AnaSayfa / Genel / Kahve falında köye gidememek

Kahve falında köye gidememek

Kahve falında köye gidememek herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köye gidememek gördüyseniz:

  • Belli bağlantılarınızın ya da ilişkilerinizin karınca adımlarıyla ilerlediğini düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında köy gitmek doktordan doktora koşturacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi köyüne gitmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına rivayet eder.

Kahve falında otobüsle köye gitmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine inanılır.

Kahve falında köy evine gitmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köye gitmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine işaret eder.

Kahve falında köye gideceğini görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına delalettir.

Kahve falında bir köye gitmek hastalığın biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köye gidememek kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir