AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir köye gitmek

Kahve falında bir köye gitmek

Kahve falında bir köye gitmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, yönetici olacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, yeni bir başlangıç yapmaya, maddi sıkıntısı olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir köye gitmek gördüyseniz:

  • Politik davranmaya çalışmalısınız.

Kahve falında köye gideceğini görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında köye gidememek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında köy evine gitmek maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında otobüsle köye gitmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köye gitmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında bilmediği bir köye gitmek can derdine düşeceğine, işlerdeki karın artacağına rivayet eder.

Kahve falında köye gelin gitmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında bir köye gitmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, ticaretinin gelişeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir