AnaSayfa / Genel / Kahve falında köye gitmek

Kahve falında köye gitmek

Kahve falında köye gitmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, sıkıntılarının daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köye gitmek gördüyseniz:

  • Olumsuz cevap almanız durumunda diğer seçeneklerinizi değerlendirme konusunda özgür kalabilirsiniz.

Kahve falında annenin köyüne gitmek yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında köy gitmek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, parasını ve malını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında kendi köyüne gitmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına delalet eder.

Kahve falında başka köye gitmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza işaret eder.

Kahve falında köye gideceğini görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köye gelin gitmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine işarettir.

Kahve falında başka bir köye gitmek dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, işinde en iyisi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köye gitmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir