AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilmediği bir köye gitmek

Kahve falında bilmediği bir köye gitmek

Kahve falında bilmediği bir köye gitmek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bilmediği bir köye gitmek gördüyseniz:

  • Bir kenara not almanızda fayda var.

Kahve falında yürüyerek köye gitmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında köy gitmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine işaret eder.

Kahve falında doğduğu köye gitmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına alamet eder.

Kahve falında annenin köyüne gitmek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına işarettir.

Kahve falında bilmediği bir köye gitmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına delalettir.

Kahve falında başka bir köye gitmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka köye gitmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına rivayet eder.

Kahve falında köye gidememek bir sıkıntıya girmeye, mutlu bir beraberlik yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir