AnaSayfa / Genel / Kahve falında samanlıkta oturmak

Kahve falında samanlıkta oturmak

Kahve falında samanlıkta oturmak sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, onlara çok bağlı olacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında samanlıkta oturmak gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar hızlı olmayabilir.

Kahve falında samanlıkta oturmak elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş samanlık görmek maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında yanan saman görmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine işarettir.

Kahve falında ata saman vermek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, dolayısıyla geleceğine delalettir.

Kahve falında samanlı çamur görmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında saman içinde yumurta görmek herkesin rahat edeceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çuvala saman doldurmak darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında saman yüklü kamyon görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir