AnaSayfa / Genel / Kahve falında saman temizlemek

Kahve falında saman temizlemek

Kahve falında saman temizlemek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine delalettir.

Kahve falında saman temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vazgeçmek ya da bir şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında saman temizlemek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına delalettir.

Kahve falında balya saman görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ahırda saman görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına alamet eder.

Kahve falında koyuna saman vermek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına tabir olunur.

Kahve falında samana gömülmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine yorulur.

Kahve falında saman samanlık görmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanmış saman görmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına alamet eder.

Kahve falında samanlıktan yumurta toplamak ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir