AnaSayfa / Genel / Kahve falında samanlığın yıkıldığını görmek

Kahve falında samanlığın yıkıldığını görmek

Kahve falında samanlığın yıkıldığını görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, hastalıkların kalmayacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında samanlığın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Ev, aile ya da iş konuları ihmale gelmeyebilir, kendinize mutlaka zaman ayırmalısınız.

Kahve falında samanlığın yıkıldığını görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında samanın yanmasını görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına delalettir.

Kahve falında samanlı çamur görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saman kağıdı görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ata saman vermek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında samanlıkta yatmak sıkıntıların büyüyeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında evde saman görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında saman içinde yumurta görmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir