AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun tüyü görmek

Kahve falında koyun tüyü görmek

Kahve falında koyun tüyü görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kederinin dağılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyun tüyü gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki şüpheleriniz yersiz olmayabilir.

Kahve falında koyun tüyü görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine işaret eder.

Kahve falında tüysüz koyun görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında koyun tüylerini kesmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyunun tüylerini kesmek yanlış işlere girileceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine işarettir.

Kahve falında ayağında tüy görmek rahat nefes alınacağına, şansının her zaman yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah tüy görmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tüylü kedi görmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında bacaklarda tüy görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir