AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun tüylerini kesmek

Kahve falında koyun tüylerini kesmek

Kahve falında koyun tüylerini kesmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, hayırlı adımlar atacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, saygının hiç eksik olmayacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında koyun tüylerini kesmek gördüyseniz:

  • Sonra davranışlarınız oldukça belirgin bir şekilde asabileşebilir.

Kahve falında koyun tüylerini kesmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya rivayet eder.

Kahve falında koyunun tüylerini kesmek bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tüysüz koyun görmek maneviyata yöneleceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına yorulur.

Kahve falında koyun tüyü görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tüyleri kesmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin tüylerini kesmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına yorulur.

Kahve falında tüylerini kesmek iyi bir zanaatkar olunacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına delalet eder.

Kahve falında tüy kesmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir