AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüysüz koyun görmek

Kahve falında tüysüz koyun görmek

Kahve falında tüysüz koyun görmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında tüysüz koyun gördüyseniz:

  • Ne kadar fazla bilgi edinirseniz o kadar rahat ilerleyebilir veya mevcut durumunuzu koruyabilirsiniz.

Kahve falında koyun tüyü görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tüysüz koyun görmek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında koyun tüylerini kesmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına işaret eder.

Kahve falında koyunun tüylerini kesmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacaklarda tüy görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına yorulur.

Kahve falında tüyleri aldırmak kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan tüyü görmek zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya yorulmaktadır.

Kahve falında tavus kuşu tüyü görmek onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir