AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah tüy görmek

Kahve falında siyah tüy görmek

Kahve falında siyah tüy görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah tüy gördüyseniz:

  • lş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Kahve falında siyah tüylü örümcek görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tüylü siyah yılan görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, kazançlı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah tüy görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında siyah tüylü balık görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah tüylü yılan görmek imkânlarını kaybedeceğine, karalar bağlayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah tüylü köpek görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, kazancının da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah tüylü böcek görmek ün salacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah tüylü hayvan görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir