AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüylü kedi görmek

Kahve falında tüylü kedi görmek

Kahve falında tüylü kedi görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine delalettir.

Kahve falında tüylü kedi gördüyseniz:

  • Tamamlanmamış özel işlerinizin bitirilmesi gerekiyor.

Kahve falında tüylü kedi görmek rızkının çeşitleneceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kedinin tüyünü kesmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına alamet eder.

Kahve falında kedi tüyü görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında tüyleri dökülmüş kedi görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına inanılır.

Kahve falında beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tüylü kedi görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin tüylerini yolmak zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin tüylerini kesmek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir