AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarda tüy görmek

Kahve falında bacaklarda tüy görmek

Kahve falında bacaklarda tüy görmek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, mülk sahibi olacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına işarettir.

Kahve falında bacaklarda tüy gördüyseniz:

  • Ne yapmak istediğinizi anlamayan kişiler olabilir.

Kahve falında bacaklarinda tüy görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacaktan tüy almak sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacak tüylerini görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, üzüntülerin daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacak tüylerini tıraş etmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bacaklarini tüylü görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağını tüylü görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında bacak tüylerini almak dargınların da yeniden bir araya geleceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bacağında tüy görmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir