AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağında tüy görmek

Kahve falında ayağında tüy görmek

Kahve falında ayağında tüy görmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, malına gelecek zarara yorulmaktadır.

Kahve falında ayağında tüy gördüyseniz:

  • Sizi tartışma ortamları içine sokmak isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında ayağında tüy görmek özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine işarettir.

Kahve falında ayak tüyü görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağını tüylü görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yüzü tüylenmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Kahve falında beyaz tüylü kedi görmek çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, maceralara atılacağına işarettir.

Kahve falında yüzünde tüy çıktığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, işlerin aksamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tüylü kadın görmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk tüyü yolmak kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir