AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun kuyruk yağı görmek

Kahve falında koyun kuyruk yağı görmek

Kahve falında koyun kuyruk yağı görmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında koyun kuyruk yağı gördüyseniz:

  • Plan veya düşüncelerinizi paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında koyun kuyruk yağı görmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyruk yağı yemek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuyruk yağı görmek eğitim konusunda bir adım atılacağına, kısmetin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında koyun yağı görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyun kuyruğu görmek can sıkıntısının sona ereceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan yağı sürmek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında etin yağını görmek saadete ereceğine, lüks içinde olacağına işarettir.

Kahve falında yağmur yağıp ıslanmak sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir