AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun yağı görmek

Kahve falında koyun yağı görmek

Kahve falında koyun yağı görmek bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, helal ekmek yeneceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında koyun yağı gördüyseniz:

  • Farz ederek hareket etmek yanıltıcı olabilir.

Kahve falında koyun kuyruk yağı görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında koyun yağı görmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek yağı görmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında balık yağı yemek ayrılmış olanların kavuşacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan yağı sürmek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yağını çıkarmak dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında yağmur yağıp ıslanmamak atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, yoğun duygular yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yağı dökmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir