AnaSayfa / Genel / Kahve falında etin yağını görmek

Kahve falında etin yağını görmek

Kahve falında etin yağını görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında etin yağını gördüyseniz:

  • Belli konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında et yağı görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında etin yağını görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına alamet eder.

Kahve falında çiçek yağı görmek kazancın yetmez olacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında kuyruk yağı yemek hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına delalet eder.

Kahve falında gres yağı görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında koyun yağı görmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında domuz yağı yemek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kar yağışını izlemek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir