AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun kesmeyi görmek

Kahve falında koyun kesmeyi görmek

Kahve falında koyun kesmeyi görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında koyun kesmeyi gördüyseniz:

  • Baskılar sıkıcı olabilir.

Kahve falında koyun kesmeye çalışmak sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında koyun kesmeyi görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında dana kesmeye çalışmak çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine inanılır.

Kahve falında saçını kesmeye çalışmak birikmiş parasının olacağına, işte başarılı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında adam kesmeye çalışmak yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına alamet eder.

Kahve falında saç kesmemek attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kesmeyen bıçak görmek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, ufkunun açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kesmeşeker görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir