AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun kesmeye çalışmak

Kahve falında koyun kesmeye çalışmak

Kahve falında koyun kesmeye çalışmak büyük sıkıntılar yaşanacağına, her geçen gün sorunların artacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin tutacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyun kesmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Doğru hedefler koyup koymadığınızı, doğru alanda ilerleyip ilerlemediğinizi veya hedeflerinize ulaşabilmek için yeterince gayret gösterip göstermediğinizi sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında koyun kesmeye çalışmak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına inanılır.

Kahve falında saç kesmeye çalışmak kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, tabiatı kötü olan kişiye inanılır.

Kahve falında saçını kesmeye çalışmak kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında dana kesmeye çalışmak eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adam kesmeye çalışmak zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında koyun kesmeyi görmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine alamet eder.

Kahve falında bıçağın kesmediğini görmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kesmeyen makas görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir