AnaSayfa / Genel / Kahve falında dana kesmeye çalışmak

Kahve falında dana kesmeye çalışmak

Kahve falında dana kesmeye çalışmak yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında dana kesmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Değişiklik ihtiyacınız artıyor.

Kahve falında dana kesmeye çalışmak iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine inanılır.

Kahve falında koyun kesmeye çalışmak insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına inanılır.

Kahve falında saç kesmeye çalışmak gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında adam kesmeye çalışmak toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında saçını kesmeye çalışmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında kesmeyen makas görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine işarettir.

Kahve falında koyun kesmeyi görmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine işaret eder.

Kahve falında saç kesmemek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, malında zulüm meydana gelmesine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir