AnaSayfa / Genel / Kahve falında kesmeyen bıçak görmek

Kahve falında kesmeyen bıçak görmek

Kahve falında kesmeyen bıçak görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kesmeyen bıçak gördüyseniz:

  • Bedensel olarak kendinizi fazla hareketsiz hissedebilirsiniz.Bunun sonucunda bazı egzersizlere yönelmeniz mümkün.

Kahve falında kesmeyen bıçak görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçağın kesmediğini görmek hatalı yollara sapılacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakal kesmemek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç kesmeye çalışmak zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında koyun kesmeyi görmek çaresiz hallere düşeceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kesmeyen makas görmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dana kesmeye çalışmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında kendi saçını kesmeyi görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir