AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kesmemek

Kahve falında saç kesmemek

Kahve falında saç kesmemek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında saç kesmemek gördüyseniz:

  • Soru sormanız durumunda cevap almanız zor olmayacak.

Kahve falında saçını kesmeye çalışmak bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında saç kesmemek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına inanılır.

Kahve falında saç kesmeye çalışmak kalp kıracağına, sorunların birbiri ardına geleceğine alamet eder.

Kahve falında kendi saçını kesmeyi görmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında saç kesmeyi görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine işaret eder.

Kahve falında kesmeyen makas görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında koyun kesmeyi görmek işlerinin gelişme göstereceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dana kesmeye çalışmak etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir