AnaSayfa / Genel / Kahve falında kesmeşeker görmek

Kahve falında kesmeşeker görmek

Kahve falında kesmeşeker görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, bir ortaklık kurulacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kesmeşeker gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verilebilir.

Kahve falında kesmeyen bıçak görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, işinde terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında kesmeyen makas görmek yeterli kimse haline geleceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine yorulur.

Kahve falında koyun kesmeye çalışmak rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç kesmeyi görmek geçim derdinin biteceğine, iyi haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında sakal kesmemek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında kendi saçını kesmeyi görmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, gururlandıracak işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kesmeşeker görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adam kesmeye çalışmak tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir