AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam kesmeye çalışmak

Kahve falında adam kesmeye çalışmak

Kahve falında adam kesmeye çalışmak Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında adam kesmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler yapabilirsiniz, gelirlerinizi arttırabilirsiniz veya elinize beklenmedik bir yerden para gelebilir.

Kahve falında adam kesmeye çalışmak problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçını kesmeye çalışmak dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına inanılır.

Kahve falında dana kesmeye çalışmak sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında saç kesmeye çalışmak kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında koyun kesmeye çalışmak aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bıçağın kesmediğini görmek işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kesmeyen makas görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında kendi saçını kesmeyi görmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir