AnaSayfa / Genel / Kahve falında kese yaptırmak

Kahve falında kese yaptırmak

Kahve falında kese yaptırmak keder yaşayacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine inanılır.

Kahve falında kese yaptırmak gördüyseniz:

  • Bazı işleri farklı şekilde halletme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında kese dolusu altın görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında kese yapmak iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi kese görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı kese içinde altın görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı kese görmek rahata kavuşmaya, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına inanılır.

Kahve falında bebek kesesi görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, asla yüksünmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolunu kesen birini görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında kendine kese yapmak iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, mallarının eksileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir