AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürü keçi görmek

Kahve falında sürü keçi görmek

Kahve falında sürü keçi görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, iyi geçim halinde kalacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine delalet eder.

Kahve falında sürü keçi gördüyseniz:

  • Bazı konularda veya önceden üzerinde anlaşılmış şeylerde yeni düzenlemeler yapmak veya bazı planlarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında sürü keçi görmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keçi sürüsü almak doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, büyük bir borcun altına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sürüyle keçi görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına işarettir.

Kahve falında beyaz keçi sürüsü görmek kız çocuğunun olacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine inanılır.

Kahve falında koyun ve keçi sürüsü görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında keçi koyun sürüsü görmek yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında koyun keçi sürüsü görmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında keçi sürüsü görmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir