AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi sürüsü görmek

Kahve falında keçi sürüsü görmek

Kahve falında keçi sürüsü görmek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keçi sürüsü gördüyseniz:

  • Evle ilgili bütçenizi dengelemenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında sürü keçi görmek böylece aynı hataları yapmayacağına, dişe diş savaşacağına delalettir.

Kahve falında beyaz keçi sürüsü görmek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü keçi görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında keçi ve koyun sürüsü görmek temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında koyun keçi sürüsü görmek kimseden korkmayacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına inanılır.

Kahve falında keçi sürüsü otlatmak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında keçi sürüsü görmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine işarettir.

Kahve falında siyah keçi sürüsü görmek işlerin günden güne bozulacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir