AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun kaburgası görmek

Kahve falında koyun kaburgası görmek

Kahve falında koyun kaburgası görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, ailenin büyüyeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine yorulur.

Kahve falında koyun kaburgası gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçekçi yaklaşımlarını veya doğru motivasyonlarını anlamakta zorlanmanız ilişkilerde sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında koyun kaburgası görmek geçecek güzel bir ömre, sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kaburga kemik görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş kaburga eti görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaburga yemek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan kaburgası görmek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında kaburga dolması görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaburga kemiği görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında insan kaburgası görmek yüksek moralli olacağına, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir