AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan kaburgası görmek

Kahve falında hayvan kaburgası görmek

Kahve falında hayvan kaburgası görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, geçiminin zorlaşacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, yeni yerler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan kaburgası gördüyseniz:

  • Fazla sorun çıkartsanız da eninde sonunda onlara uymak zorunda kalacaksınız.

Kahve falında hayvan kaburgası görmek üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş kaburga eti görmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına delalet eder.

Kahve falında kaburgalı et görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, şifa ve ilaç bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kaburga yemek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında kaburga kemik görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, düşmanların çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında kaburga dolması görmek muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına işarettir.

Kahve falında kaburga kemiği görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, zorlukları aşacağına işarettir.

Kahve falında kaburga pişirmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir