AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaburga kemiği görmek

Kahve falında kaburga kemiği görmek

Kahve falında kaburga kemiği görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaburga kemiği gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumun veya genel manzaranın size kendinizi iyi hissettirmesi gerekiyor.

Kahve falında kaburga kemiği görmek canının ve malının garantide olacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kaburga kemik görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş kaburga eti görmek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaburga pişirmek hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında pişmiş kaburga görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında kaburga et görmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaburga yemek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuzu kaburgası görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, halsizleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir