AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaburga dolması görmek

Kahve falında kaburga dolması görmek

Kahve falında kaburga dolması görmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, yeni bir eve sahip olacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaburga dolması gördüyseniz:

  • Karşıt fikirli kişiler sıklıkla karşınıza çıkabilir.

Kahve falında kaburga dolması görmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine yorulur.

Kahve falında kaburga kemiği görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında koyun kaburgası görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzu kaburgası görmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında kaburgalı et görmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında pişmiş kaburga görmek işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına inanılır.

Kahve falında kaburga yemek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında kaburga pişirmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir