AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun dışkısı görmek

Kahve falında koyun dışkısı görmek

Kahve falında koyun dışkısı görmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun dışkısı gördüyseniz:

  • Belli bir işe ya da konuya nasıl yaklaşmanız gerektiğini ya da nasıl daha fazla kanalize olabileceğinizi düşünmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında koyun dışkısı görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, helal rızka kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında tavşan dışkısı görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, onlarla arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında dışkıyı temizlemek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine tabir olunur.

Kahve falında inek dışkısı yemek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına işarettir.

Kahve falında başkasının dışkısını temizlemek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, yeni işler peşinde koşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insan dışkısı yediğini görmek sevilip sayılacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek dışkısına basmak kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan dışkısı görmek kazancını arttıracağına, işlerinde başarı elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir