AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek dışkısına basmak

Kahve falında köpek dışkısına basmak

Kahve falında köpek dışkısına basmak verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, açların doyacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza delalettir.

Kahve falında köpek dışkısına basmak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi hazır tutun veya seçeneklere hazır olun.

Kahve falında köpek dışkısına basmak ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında hayvan dışkısına basmak büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek dışkısına basmak her kararlarında onların arkasında olacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında insan dışkısına basmak evine bereket geleceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dışkıya basmak ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında köpek dışkısı görmek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek dışkısı yemek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında köpek dışkısı temizlemek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir