AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyu yeşil biber görmek

Kahve falında koyu yeşil biber görmek

Kahve falında koyu yeşil biber görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, helal ekmek yeneceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında koyu yeşil biber gördüyseniz:

  • Bilginizi, yeteneklerinizi, hizmetlerinizi veya fikirlerinizi paylaşarak potansiyeli olan bir kişi üzerinde olumlu etki yaratabilirsiniz.

Kahve falında koyu yeşil biber görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında koyu yeşil kazak görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında koyu yeşil duvar görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında koyu yeşil deniz görmek çok büyük bir işe girileceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koyu yeşil elbise giymek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil giymek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, iyi halin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil gömlek görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına tabir olunur.

Kahve falında koyu yeşil su görmek isabetli adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir