AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyu yeşil su görmek

Kahve falında koyu yeşil su görmek

Kahve falında koyu yeşil su görmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, ailenin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil su gördüyseniz:

  • Araştırıp soruşturmadan harekete geçmemelisiniz.

Kahve falında koyu yeşil su görmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına delalet eder.

Kahve falında koyu yeşil elbise görmek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil duvar görmek elde edilecek menfaatlere, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında koyu yeşil gömlek görmek onların bir adım önüne geçeceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine yorulur.

Kahve falında koyu yeşil göl görmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında koyu yeşil biber görmek bir sebeple sorun yaşayacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında koyu yeşil araba görmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında koyu yeşil yılan görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir