AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyu yeşil duvar görmek

Kahve falında koyu yeşil duvar görmek

Kahve falında koyu yeşil duvar görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında koyu yeşil duvar gördüyseniz:

  • Aşırı harcama yapmak dürtülerinizi kontrol altında tutmalısınız.

Kahve falında koyu yeşil duvar görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında koyu yeşil gömlek görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, mal kaybına uğrayacağına işarettir.

Kahve falında koyu yeşil göl görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında koyu yeşil elbise giymek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil halı görmek yüksek mevkilerde işlere gireceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil deniz görmek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında koyu yeşil yılan görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında koyu yeşil biber görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir