AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyu yeşil deniz görmek

Kahve falında koyu yeşil deniz görmek

Kahve falında koyu yeşil deniz görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, hayatının yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında koyu yeşil deniz gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin yeteneklerini idealize etmeden önce, gerçek potansiyellerine göre değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında koyu yeşil deniz görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil duvar görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında koyu yeşil elbise görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, işi ile gündeme geleceğine rivayet eder.

Kahve falında koyu yeşil yılan görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, eş ve evlat sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında koyu yeşil göl görmek hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, insanlardan uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında koyu yeşil araba görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında koyu yeşil su görmek kalp kırmayacağına, hedeflerini tutturamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir