AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyu yeşil gömlek görmek

Kahve falında koyu yeşil gömlek görmek

Kahve falında koyu yeşil gömlek görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zafer elde edileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına alamet eder.

Kahve falında koyu yeşil gömlek gördüyseniz:

  • Bir türlü göze alamdığınız bir işle ilgili olarak olayların akışında hızlanma olabilir.

Kahve falında koyu yeşil gömlek görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koyu renk gömlek görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına alamet eder.

Kahve falında koyu yeşil ev görmek ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, dünya malı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında koyu yeşil yılan görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında koyu yeşil deniz görmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine rivayet eder.

Kahve falında koyu yeşil göl görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında koyu yeşil görmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil duvar görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir