AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyu yeşil elbise giymek

Kahve falında koyu yeşil elbise giymek

Kahve falında koyu yeşil elbise giymek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil elbise giymek gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol etmemeniz durumunda maddi problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında koyu yeşil elbise giymek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına yorulur.

Kahve falında koyu kırmızı elbise giymek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, rahatlığa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koyu renk elbise giymek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında koyu mavi elbise giymek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine yorulur.

Kahve falında koyu yeşil elbise görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil giymek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyu renkli elbise görmek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında koyu renk elbise görmek layık olduklarına sahip olacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir