AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyu yeşil giymek

Kahve falında koyu yeşil giymek

Kahve falında koyu yeşil giymek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil giymek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsatları hedefe giden yolda bir davet olarak görmelisiniz.

Kahve falında koyu yeşil elbise giymek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına delalettir.

Kahve falında koyu yeşil giymek çareyi başka yerlerde arayacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına işarettir.

Kahve falında koyu kırmızı elbise giymek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyu mavi giymek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına delalettir.

Kahve falında koyu mavi elbise giymek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyu renk elbise giymek tüm dileklerin tutacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında koyu yeşil elbise görmek düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil gömlek görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir