AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyu yeşil ev görmek

Kahve falında koyu yeşil ev görmek

Kahve falında koyu yeşil ev görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bir anda atılıma geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyu yeşil ev gördüyseniz:

  • Aşk anlayışınızı değiştirecek sürpriz olaylara hazırlıklı olunuz.

Kahve falında koyu yeşil ev görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında koyu yeşil duvar görmek yanlışlara düşeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında koyu yeşil renk görmek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında koyu yeşil deniz görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil göz görmek yeniden doğmuş gibi olacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına inanılır.

Kahve falında koyu yeşil giymek verilen  sözlerin tutulacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına inanılır.

Kahve falında koyu yeşil kazak görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine işaret eder.

Kahve falında koyu yeşil biber görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir