AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyu mavi deniz görmek

Kahve falında koyu mavi deniz görmek

Kahve falında koyu mavi deniz görmek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyu mavi deniz gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza halledemeyeceğiniz işler için söz vermeniz kötü duruma düşmenize veya kötü görünmenize neden olabilir.

Kahve falında koyu mavi deniz görmek ticaretin büyüyeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında koyu mavi denizde yüzmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına alamet eder.

Kahve falında koyu mavi kazak görmek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında koyu mavi renk görmek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında koyu mavi elbise giymek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında koyu mavi görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına rivayet eder.

Kahve falında koyu mavi göl görmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyu mavi giymek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir